ManPride τελευταίες πληροφορίες το 2019, κριτικές – φόρουμ, σχόλια, gel, συστατικα – πωσ εφαρμοζεται; Ελλάδα – παραγγελια

11
3.1 (62%) 10 votes

Man Pride ολοκληρώθηκε οδηγός 2019, κριτικές - φόρουμ, σχόλια, gel, συστατικα - πωσ εφαρμοζεται, τιμη, Ελλάδα - παραγγελια

ΤοMan Pride gelδημιουργήθηκε από ειδικούς, με σκοπό να σας απαλλάξει από τα προβλήματα στύσης που αναπόφευκτα αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους με το πέρασμα του χρόνου.

Σύμφωνα με τον οργανισμό ΒrighamΗealtΗub.org, το πιο κοινό πρόβλημα της αρσενικής σεξουαλικής υγείας είναι η στυτική δυσλειτουργία, η οποία επηρεάζει το 50% των ανδρών ηλικίας άνω των 40 ετών. www.ManPride.gr

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το 2018, οι περισσότεροι άντρες δεν το αντιμετωπίζουν έγκαιρα γιατί το θεωρούν ‘ταμπού’.

Η σεξουαλική σας ζωή μοιάζει με εφιάλτη; Αισθάνεστε πανικό πριν από την κάθε επαφή; Ο ανδρισμός σας έχει πληγεί ανεπανόρθωτα; Αν ναι, μην ανησυχείτε. Σας έχουμε την λύση για να βρείτε ξανά τον παλιό καλό σας εαυτό! www.ManPride.gr

Man Pride ολοκληρώθηκε οδηγός 2019, κριτικές - φόρουμ, σχόλια, gel, συστατικα - πωσ εφαρμοζεται, τιμη, Ελλάδα - παραγγελιαΒελτίωσε κι εσύ τις επιδόσεις σου στο σεξ ΤΩΡΑ!

Τώραδώστεμιαεντολή:
www.ManPride.gr

Προσφοράπεριορισμένηςτιμής:
-50% ΜΕΙΩΣΗ!

Τι είναι το Man Pride;

Man Pride gel, συστατικα - πωσ εφαρμοζεται;Το Man Pride είναι ένα gel του οποίου τα ενεργά συστατικά αυξάνουν την παραγωγή του οξειδίου του αζώτου,βελτιώνουν τη ροή του αίματος στο πέος και κατορθώνουν πολύ ισχυρή στύση. www.ManPride.gr

Αυτή η φυσική φόρμουλα είναι τόσο αποτελεσματική που είναι προτιμότερο να μην υπερβένετε τη συνιστώμενη δοσολογία. Φτάνει μόνο να χρησιμοποιείτε το gelπριντο σεξ.

Μεγαλύτερες ποσότητες μπορεί να σας προκαλέσουν περισσότερη τεστοστερόνη, ικανή να σας κάνει να σκέφτεστε μανιωδώς το σεξ. www.ManPride.gr

Με αυτήν την αγωγή θα παρατηρήσετε ότι όχι μόνο έχετε στύση όποτε τη ζητήσετε, αλλά το πέος σας θα είναι πιο χοντρό και πιο σκληρό από ποτέ.

Αυτό θα είναι το αποτέλεσμα της αύξησης της ροής του αίματος στην περιοχή. www.ManPride.gr

Τι υπόσχεται τοMan Pride;

 • 100% φυσικά συστατικά – Σε αντίθεση με άλλα σκευάσματα, είναι ένα ασφαλές προϊόν με ανύπαρκτο ρίσκο λόφω των φυσικών του συστατικών.
 • Σκληρή στύση, με περισσότερη διάρκεια – Η σύντροφός σας δεν θα μείνει ποτέ ξανά απογοητευμένη.
 • Το πέος σας μεγενθύνεται κατά 6.4 εκ. και παρατηρείτε αποτελέσματα σε μόνο 4 ημέρες χρήσης του gel – Θα νιώσετε περισσότερη αρρενωπότητα, αυτοπεποίθηση και δύναμη.
 • Η σεξουαλική σας δραστηριότητα γίνεται πιο εντατική – Μεγαλύτερη συχνότητα, διάρκεια, αντοχή. Η λίμπιντός σας επανέρχεται στο φυσιολογικό.
 • Η σχέση σας με την σύντροφό σας βελτιώνεται και αποκτά ξανά πάθος – Η σύντροφός σας θα νιώσει μέγιστη ικανοποίηση, την οποία μόνο εσείς θα μπορέσετε να της προσφέρετε.

Man Pride gel, συστατικα – πως εφαρμοζεται;

Man Pride κριτικές - φόρουμ, σχόλιαΗ τεστοστερόνη είναι μια ανδρική ορμόνη. Αυτή σε κάνει να είσαι ένας πραγματικός άνδρας. www.ManPride.gr

Ωστόσο, μετά τα 40, το επίπεδο της αρχίζει να μειώνεται κατά 1% ετησίως.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του 2018, πολλοί άνδρες αρνούνται να παραδεκτούν πως αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα στυικής δυσλειτουργίας. www.ManPride.gr

Η σεξουαλικές αποδόσεις για την πλειοψηφία των ανδρών είναι θέμα τιμής και ανδρικής αξιοπρέπειας. Μάλιστα, σύμφωνα με το Ιατρικό Κέντρο UCIHealth.org περίπου ένας στους τέσσερις άντρες υποφέρει από στυτική δυσλειτουργία τουλάχιστον μία φορά στην ζωή του.

Το Man Pride gelείναι ένα φυσικό και ασφαλές σκεύασμα, αφού αποτελείται από 100% φυσικά συστατικά,με εύκολη εφαρμογή, που βοηθά αποτελεσματικά κατά της στυτικής δυσλειτουργίας, χωρίς την ανάγκη κάποιας χειρουργικής επέμβασης! Η εφαρμογή του γίνεται απλά πριν το σεξ. www.ManPride.gr

Τα ευεργετικάMan Pride συστατικάτου gel:

 • Εκχύλισμα γκουαρανά – φυσική ένεση τεστοστερόνης:
  Το γκουαρανά αυξάνει τη λίμπιντο, τη γονιμότητα και την αντοχή στο στρες. Είναι επίσης αποτελεσματικό στην αντί συσσωμάτωση των επιπέδων οιστρογόνου, η οποία συμβάλλει στην αύξηση την ποσότητας της τεστοστερόνης στο αίμα.

Περισσότερο από το μισό της τεστοστερόνης σου συνδέεται με την ορμόνη του σεξ, γνωστή ως SHBG. Έτσι μόνο ένα μέρος της τεστοστερόνης είναι σε ελεύθερη μορφή (που ενεργεί για λίμπιντο και στύσεις). Το γκουαράνα έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί με την SHBG αντί της τεστοστερόνης. Ως εκ τούτου, αυξάνεται το επίπεδο της τεστοστερόνης στον οργανισμό και αισθάνεσαι ένα κύμα αρσενικής ενέργειας.

 • Εκχύλισμα από αφρικανική κολλιτσίδα – αλλάζει τα στενά σε εθνική άντλησης του αίματος στο πέος:
  Το μονοξείδιο του αζώτου προκαλεί αύξηση του όγκου των αιμοφόρων αγγείων κατά τη διάρκεια της στύσης.Τα αιμοφόρα αγγεία επιτρέπουν ταχύτερη ροή του αίματος στο πέος και οι αρτηρίες διευρύνονται. Αυτό σου επιτρέπει να απολαμβάνεις μεγάλη στύση.

Το εκχύλισμα από αφρικανική κολλιτσίδα διεγείρει την παραγωγή του μονοξειδίου του αζώτου στον οργανισμό. Χάρη σε αυτό, περισσότερο αίμα ρέει στο πέος, και οι στύσεις είναι πιο σταθερές, μεγαλύτερες και διαρκούν περισσότερο.

 • Ψευδάργυρος – το μέταλλο που θα σκληρύνει το πέος σου:
  Ο ψευδαργύροςαυξάνει την ποιότητα της τεστοστερόνης και αδρανοποιεί την αρωματάση, ένα ανεπιθύμητο ένζυμο στον ανδρικό οργανισμό το οποίομετατρέπει ένα μέρος της τεστοστερόνης σε οιστρογόνα – τη γυναικεία ορμόνη, ακυρώνοντας τη λειτουργία της.Η αρωματάση μπορεί να προκαλέσει ασθενέστερες στήσεις ή ακόμα ανάπτυξη του μαστού σε άνδρες.  Έτσι με τον ψευδάργυρο, τα επίπεδα των οιστρογόνων δεν αυξάνονται, και τα επίπεδα τεστοστερόνης παραμένουν πολύ υψηλά.
 • Ρόδι – φρούτο, το οποίο θα κάνει την σύντροφό σου να εκραγεί από την απόλαυση:
  «Νέκταρ που δίνει ζωή», «σύμβολο της γονιμότητας» και «υπέρ-φρούτο για τους άνδρες» – είναι μερικές μόνο περιγραφές του ροδιού. Ένα  φρούτο που καλλιεργούσαν πριν 4.000 χρόνια στην αρχαία Ελλάδα και στην Αίγυπτο. Το λάτρευαν σχεδόν ως ιερό και η αρχαία κινεζική ιατρική αναγνώρισε το χυμό από ρόδι ως «συμπυκνωμένη ζωή».

Το μυστικό του είναι οι πολυφαινόλες οι οποίεςείναι αντιοξειδωτικές, μειώνουν τη στυτική δυσλειτουργία και τονώνουν δραματικά την λίμπιντο.Το εκχύλισμα του ροδιού περιέχει τρεις φορές περισσότερες πολυφαινόλες από το πράσινο τσάι και το κόκκινο κρασί! Επηρεάζει επίσης την ποιότητα του σπέρματος και τα επίπεδα τεστοστερόνης και αυξάνει τις ερωτικές αισθήσεις.

Man Pride κριτικές – φόρουμ, σχόλια

Man Pride τιμηΣύμφωνα με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, Ηealth.Ηarvard.edu, πολλοί είναι οι παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στύσης, συμπεριλαμβανομένου του άγχους, της κατάθλιψης, προβλήματα στην σχέση, η ασυνήθιστα χαμηλή τεστοστερόνη, οι βλάβες από την ουρολογική χειρουργική, ακόμα και οι αρτηρίες που έχουν φραγεί από τη χοληστερόλη. www.ManPride.gr

Συχνά μπορεί να είναι και ένα προειδοποιητικό σημάδι για καρδιακές παθήσεις.Πάρα πολλοί άνδρες έχουν ανακτήσει την χαμένη τους ανδική αυτοπεποίθηση χρησιμοποιόντας τοMan Pride gel.

Τα αποτελέσματα είναι τόσο ενθαρρυντικά που πολλοί από αυτούς έσπευσαν να μοιραστούν τις δικές τους κριτικές και τα σχόλιά τους σε διάφορα φόρουμ στο διαδικτυο. www.ManPride.gr

Παρακάτω είναι ένα μικρό δείγμααπό Man Pride κριτικές  και σχόλια από διάφοραMan Pride φόρουμ:

Ήμουν κοντά στο διαζύγιο!Η σύζυγός μουείναι μικρότερη από μένα σε ηλικία. Όσο περνάνε τα χρόνια, τόσο περισσότερο κι εγώ δυσκολεύομαι να την ευχαριστήσω στο κρεβάτι. Θέλει να το κάνουμε καθημερινά, και εμένα το σώμα μου δεν ανταποκρίνεται. Είχαμε συνεχώς καυγάδες και το πάθος έσβηνε, τόσο πολύ που μιλούσαμε για χωρισμό. Η ίδια πήγε και αγόρασε το Man Prideκαι μου το έφερε. Δεν ξέρω καν που το ανακαλυψε.Λίγες μέρες μετά, τα αποτελέσματα άρχισαν να φαίνονται! Ημουν άλλος άνθρωπος στο κρεβάτι, καλύτερος εραστής κι από ένα εικοσάχρονο αγόρι!Κάνουμε σεξ με την σύζυγό μου κάθε μέρα, ίσως και πάνω από μία φορά, και ο έρωτάς μας ξαναφούντωσε!

Πέτρος Μανώλη, 63 ετών, Θάσος

Η σεξουαλική μου ζωή έχει επανέλθει!Τους τελευταίους μήνες δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου. Δεν είχα όρεξη για σεξ, και ένιωθα εντελώς ανίκανος. Ήμουν ένα ράκος και δεν ήθελα να το συζητήσω με την σύντροφό μου γιατί ήταν κάτι πολύ ντροπιαστικό. Μετά από εντατική έρευνα στο διαδίκτυο, ανακάλυψα αυτό το προϊόν και το παράγγειλα για να το δοκιμάσω. Από τις πρώτες μέρες χρήσης ένιωσα τεράστια διαφορά. Απολαμβάνω το σεξ όπως παλιά, ισως και περισσότερο. Νιώθω και πάλι αρσενικό!Οι φόβοι ότι πάσχω από σεξουαλική ανικανότητα είναι πλέον μια μακρινή ανάμνηση!

Κώστας, 48 ετών, Αθήνα

Ήταν ένα στοίχημα με τον εαυτό μου το οποίο κέρδισα.Είμαι ένας αμετανόητος εργένης και το σεξ έχει σημαντικό ρόλο στην ζωη μου. Τελευταία, μου έτυχαν κάποια περιστατικά τα οποία με έβαλαν σε σκέψεις. Η στύση κατά την διάρκεια του σεξ διαρκούσε μόνο λίγα λεπτά, και μετά τίποτα. Δεν μπορούσα να το ανεχτώ. Εγώ, να έχω προβλήματα στύσης; Αδιανόητο! Έψαξα για κάποια λύση, και βρήκα στο διαδίκτυο αυτό το προϊόν. Μετά από λίγες μέρες χρήσης, είδα αποτέλεσμα! Το πέος μου γίνεται σκληρό σαν πέτρα, και αυτό διαρκεί για αρκετό χρόνο, τόσο όσο να ευχαριστηθώ κι εγώ αλλά και η ερωτική μου παρτενέρ. Τέλος οι ντροπιαστικές στιγμές στο σεξ! Μόνο απόλαυση!

Τόλης Κ., 58 ετών, Θεσσαλονίκη

Man Pride ολοκληρώθηκε οδηγός 2019, κριτικές - φόρουμ, σχόλια, gel, συστατικα - πωσ εφαρμοζεται, τιμη, Ελλάδα - παραγγελιαΒελτίωσε κι εσύ τις επιδόσεις σου στο σεξ ΤΩΡΑ!

Τώραδώστεμιαεντολή:
www.ManPride.gr

Προσφοράπεριορισμένηςτιμής:
-50% ΜΕΙΩΣΗ!

Man Pride τιμη

Man Pride πού να αγοράσετε - φαρμακείοΤο θέμα της στυτικής δυσλειτουργίας βασανίζει πολλούς άνδρες, γι’ αυτό υπάρχουν αρκετές επιλογές από προϊόντα στην αγορά τα οποία υπόσχονται να δώσουν λύση σ’ αυτό το πρόβλημα.

Δυστυχώς, τα περισσότερα από αυτά είναι πανάκριβα και γεμάτα με βλαβερά συστατικά. Η Man Pride τιμήδίνει σε όλους την δυνατότητα να το αποκτήσουν. www.ManPride.gr

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως το Man Pride gelείναι διαθέσιμο μέσω διαδικτύου στην ιστοσελίδα μας, και μάλιστα σε μια ανεπανάληπτη προσφορά: Για όλους τους επισκέπτες στην ιστοσελίδα μαςσήμερα έχουμε μια ειδική τιμή –  Man Pride με 50% έκπτωση! Προλάβετεπρίν λήξει η προσφορά!

Έχουν απομείνει μόνο 23 συσκυασίες σε αυτή την προνομιακή τιμή! www.ManPride.gr

Man Pride πού να αγοράσετε – φαρμακείο

Man Pride Ελλάδα - παραγγελια, skroutz, ebayΑν και δεν πωλείται στοφαρμακείο, το Man Pride δεν παύει να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα στην αγορά.

Το ManPrideπού να αγοράσετε: Αυτό το gelδεν υπάρχει στοφαρμακείολόγω της πολύ υψηλής τιμής που πιθανότατα θα εφαρμόσουν για να πλησιάσει τις τιμές των χημικών φαρμάκων. www.ManPride.gr

Ανείστε έτοιμοι να δοκιμάσετε ένα προϊόν για άντρες που αλλάζει τα δεδομένα, είστε στο σωστό μέρος.

Το Man Pride είναι διαθέσιμο για αγορά μόνο στον ιστότοπο του  κατασκευαστή, όπου μπορείτε να διαβάσετε πώς τελευταίες πληροφορίες το 2019,που συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων, πληροφορίες για το από που να αγοράσετε το πρίν προβείτε σε όποιαδήποτεMan Pride αγορά. www.ManPride.gr

ManPride Ελλάδα – παραγγελια, skroutz, ebay

Member XXL Ελλάδα - original, skroutzΩς γνωστόν, οι Έλληνες είναι ένας πολύ παθιασμένος Μεσογειακός λαός, και ίσως γι’ αυτό, το ManPride Ελλάδα, είναι πλέον ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα συνιφασμένα με τις σεξουαλικές επιδόσεις. www.ManPride.gr

Το Man Pride gel ξεχωρίζει ανάμεσα στα άλλα προϊόντα, γιατί περιέχει αποκλειστικά φυσικά συστατικά και είναι δοκιμασμένο από πολλούς.

Λόγω αύξησης της ζήτησης του στην Ελλάδα, διάφοροι προσπάθησαν πουλήσουν προϊόντα με παρόμοιο όνομα στο skroutz και στο ebay χωρίς βέβαια επιτυχία. www.ManPride.gr

Το ManPrideskroutz  αλλά και στο ebayείναι απλά μια απομίμηση οπότε σας συνιστούμε να είστε προσεκτικοί πριν προβείτε σε οποιαδήποτε παραγγελία!

Το αυθεντικό  Man Pride gel μπορείτε να το αποκτήσετε αποκλειστικά και μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. www.ManPride.gr

Το μονο που έχετε να κάνετε για να πραγματοποιήσετέ μία παραγγελία είναι να μας στείλετε τα στοιχεία σας και εμείς θα σας καλέσουμε δωρεάν για να επιβεβαιώσουμε τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.

Σε λίγες μόνο μέρες θα παραλάβετε το δέμα σας από το κοντινότερο σε ‘σας ταχυδρομείο, όπου θα γίνει και η πληρωμή. Δεχόμαστε παραγγελίες από όλη την Ελλάδα. www.ManPride.gr

Συνηθισμένεςερωτήσεις και απαντήσεις:

 • Αυτό το προϊόν μπορεί να μου δημιουργήσει όποιοδήποτε πρόβλημα;

Όχι. Αυτή η θεραπεία είναι 100% φυσική και δεν υπάρχει κανενα ρίσκο από την χρήση του gel.

 • Πώς μπορώ να πάρω την έκπτωση;

Πολύ απλά, πραγματοποιώνταςτην παραγγελία σας απευθείας μέσω του ιστότοπου του κατασκευαστή, μέχρι εξαντλήσεως του στοκ.

 •  Πρέπει να πληρώσω εκ των προτέρων;

Όχι. Θα πληρώσετε για το προϊόν κατά την παραλαβή του πακέτου από το ταχυδρομείο της περιοχής σας.

 • Η αποτελεσματικότητά του είναι κλινικά αποδεδειγμένη;

Κλινικές δοκιμές έχουν πραγματοποιηθείμε συμμετοχή ανδρών ηλικίας από 38 έως 73 ετών, με διάγνωση χρόνια προστατίτιδα, και διαρκέσαν 1 μήνα. Τα αποτελέσματα ήταν: www.ManPride.gr

Man Pride ολοκληρώθηκε οδηγός 2019, κριτικές - φόρουμ, σχόλια, gel, συστατικα - πωσ εφαρμοζεται, τιμη, Ελλάδα - παραγγελιαΒελτίωσε κι εσύ τις επιδόσεις σου στο σεξ ΤΩΡΑ!

Τώραδώστεμιαεντολή:
www.ManPride.gr

Προσφοράπεριορισμένηςτιμής:
-50% ΜΕΙΩΣΗ!

11 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Από τότε που το χρησιμοποιώ, οι σεξουαλικές μου επαφές διαρκούν περισσότερο, και έχω πολύ δυνατή στύση. Η γυναίκα μου έχει ενθουσιαστεί με την αλλαγή, αν και της είπα ότι οφείλεται σ’ αυτό το τζελ. Νιώθω ότι αναβιώνω τις σεξουαλικές εμπειρίες των νεανικών μου χρόνων!

 2. Μετά τα 50-55 οι αποδόσεις στο σεξ αναπόφευκτα πέφτουν. Συζητώντας με φίλους, έμαθα γι’ αυτό το προϊόν και είπα να το δοκιμάσω κι εγω, γιατί δεν κάναμε σχεδόν καθόλου σεξ με την γυναίκα μου τα τελευταία χρόνια και η ευθύνη άνηκε αποκλειστικά σε ‘μένα. Οφείλω να σας πω πως δουλεύει άψογα. Έχω στύση σαν εικοσάρης, το πέος μου γίνεται μεγάλο, χοντρό και σκληρό, και η γυναίκα μου έχει ξετρελαθεί!

 3. Όταν άρχισαν τα πρώτα προβλήματα στύσης, έπεσα σε μια φοβερή κατάθλιψη. Δεν μου έφτανε αυτό, είχα και την σύζυγό μου να με πιέζει να πάρω τα γνωστά χάπια γι’ αυτό το θέμα. Με τίποτα δεν ήθελα να πάρω αυτά τα χημικά γιατί είχα ακούσει πως προκαλούν διάφορα άλλα προβλήματα.Ψάχνωντας για μια εναλλακτική,βρήκα αυτό το προϊόνστο διαδύκτυο. Μην τα πολυλογώ, τα προβλήματα στύσης αποτελούν παρελθόν και η σύζυγός μου είναι κατενθουσιασμένη με τις αποδόσεις μου!

 4. Για αρκετούς μήνες ο άντρας μου δεν είχε όρεξη για σεξ ή δεν του σηκωνόταν. Αυτός δεν ήθελε να το συζητήσουμε μάλλον γιατί ένιωθε άβολα. Αλλά η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο! Όταν το εξομολογήθηκα στην κολλητή μου, μου αποκάλυψε πως ο άντρας της χρησιμοποιούσε ένα φυσικό τζελ που τον έκανε ταύρο στο κρεβάτι. Αμέσως το παράγγειλα χωρίς δεύτερη σκέψη. Η σεξουαλική μας ζωή με τον άντρα μου έχει ξαναγίνει όπως παλιά, κι ακόμα καλύτερη μην σας πω!

 5. Σας έχω στείλει προσωπικό μύνημα. Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Νομίζω ότι θα κάνω την παραγγελία μου εδώ και τώρα!!! Αυτό το τζελ το χρειάζομαι άμεσα!

 6. Είμαι σεξολόγος και συστήνω αυτό το προϊόν σε πολλούς ασθενείς μου, κυρίως γιατί είναι φυσικό. Όλοι μου έχουν πει τα καλύτερα μέχρι στιγμής.

 7. Το χρησιμοποιώ για ένα μήνα τώρα. ΟΚ, η στύση συμβαίνει και έχει διάρκεια. Αλλά πολλοί εδώ μέσα λένε πως το πέος τους μεγαλώνει κατά 6 εκατοστά. Όντως; Εμένα μεγαλώνει μόνο 3. Κάνω κάτι λάθος; Πόσες φορές την ημέρα το χρησιμοποιείτε οι υπόλοιποι;

 8. Πεσμένη λίμπιντος, πεσμένη διάρκεια στο σεξ, μέτρια στύση, όλα γενικώς πεσμένα. Ντρέπομαι που το λέω, αλλά τόλμησα να σκευτώ πως δεν νιώθω πλέον έλξη για την γυναίκα μου. Μετά από συζήτηση με τον κολλητό μου, μου είπε πως αυτός χρησιμοποιεί αυτό το τζελ και έχει αποτέλεσμα. Το πήρα κι εγώ, γιατί όχι; Αν δούλεψε; Και με το παραπάνω! Την γυναίκα μου τώρα την θέλω σαν τρελός, και επιτέλους μπορώ να της προσφέρω όλους τους οργασμούς που της στέρησα τόσο καιρό!

 9. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Φοβόμουν πως η σεξουαλική μου ζωή είχε χαθεί για πάντα, στην ηλικία των 55 ετων! Ευτυχως όμως, χάρη σ’ αυτό το προϊόν το ξεπέρασα, ανέξοδα, και πάνω απ’όλα φυσικά, χωρίς κινδύνους για την υγεία μου!

 10. Όταν πήγα να πάρω την παραγγελία μου από το ταχυδρομείο, η υπάλληλος μου ζήτησε να ανοίξω το κουτί για κάνει έναν τυπικό έλεγχο. Ευτυχώς η συσκευασία είναι διακριτική, γκρίζο κουτί, χωρίς εμφανές σήμα και χωρίς οποιαδήποτε επιγραφή που να υποδηλώνει το περιεχόμενο. Παρά τρίχα γλίτωσα το ρεζίλεμα! Χα χα http://www.ManPride.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here